Je weet dat je met je bedrijf online actief moet zijn om in de gedachten van je doelgroep te blijven plakken. Je wilt ook graag top of mind blijven bij je potentiële klanten – als zij je diensten nodig hebben, wil je dat jouw bedrijf het eerste is dat in hen opkomt.

Toch vind je het moeilijk om steeds met nieuwe content op de proppen te komen: je talenten liggen elders, anders was je zelf wel copywriter geworden. Bovendien wil je de tijd die je hebt, graag spenderen aan je kerntaken. Je social media of blog updaten? Dat komt steevast ergens onderaan je to do-lijstje.

Je wilt je copy en/of content uitbesteden aan een professional en zo zichtbaar blijven voor je doelgroep, zonder zelf uren te moeten kauwen op een creatieve vondst. Dan kunnen wij je met onderstaande pakketten zeker uit de nood helpen!

Blogabonnement

Een blog zorgt voor een actieve website die regelmatig geüpdatet wordt en daarom meer bezoekers trekt. Laat je blog schrijven door een copywriter en publiceer SEO-vriendelijke blogberichten met de regelmaat van de klok.

MINIMAXI

intakegesprek met koersbepaling

zoekwoordenonderzoek
minimaxi

aantal blogberichten per maand
(500-1000 woorden)
12

metagegevens voor SEO

elk kwartaal een contentplanning met blogonderwerpen in onderling overleg

minimaal af te nemen voor
3 maanden3 maanden

prijs per maand (excl. btw)

325 €

600 €

Social media abonnement

Vul je social mediakanalen met content die bezoekers informeert, triggert, prikkelt en warm maakt voor je diensten of producten. Laat een social mediamanager communiceren met je potentiële klanten en een band scheppen tussen hen en jouw bedrijf.


Kanalen: Facebook, Instagram, Linked In, Twitter

Omdat iedere social mediamix anders is, kan je hier niet kiezen uit een kant-en-klaar pakket. Bespreek jouw specifieke vraag in een vrijblijvend oriëntatiegesprek en dan ontvang je van ons een voorstel op maat.

Content creatie abonnement

Natuurlijk is het ook mogelijk om bovenstaande abonnementen te combineren. Ben je op zoek naar jouw unieke mix van online content? Blogberichten, nieuwsbrieven, social media posts, artikels of andere content die bij jouw bedrijf past? Spreek ons erover aan en we doen je een voorstel voor een content creatie abonnement dat bij jouw vraag past.

Ja, dit is wat ik nodig heb! Wat kan je nu verder verwachten?

  1. Vraag een offerte aan of plan een oriëntatiegesprek.
  2. Ontvang een voorstel op maat.
  3. Keur het voorstel goed zodra het volledig aan je wensen voldoet.
  4. Plan een online intakegesprek in. Nu zijn we vertrokken!