Feniks is het bedrijf van Sarah Dierckens. Sarah ontwikkelde al van jongs af aan een voorliefde voor taal: zodra ze kon lezen, verslond ze het ene boek na het andere. Ook creatief schrijven zat haar al snel in de vingers: in haar jeugdjaren won ze verschillende literaire prijzen, zowel voor haar gedichten als voor prozateksten.

Sarah Dierckens aan het werk

Toen Sarah volwassen werd, besliste ze om haar talent voor taal verder te ontwikkelen met een studie in de Taal- en Letterkunde: Nederlands-Frans aan de Gentse universiteit. Ze ontwikkelde er een nóg scherper taalgevoel en leerde er haar schrijftalent in te zetten voor professionele doeleinden.

Sinds 2015 is Sarah aan de slag als freelance copywriter. Dat betekent dat ze haar talent voor taal inzet ten dienste van haar klanten. Onder meer de volgende klanten profiteerden van haar diensten:

logo Atelier VogelVrij
Atelier VogelVrij
SEO, SEA, social ads
logo Easybird
Easybird
website, vertalingen Nl-Fr
logo De Buroinrichter
De Buroinrichter
social media, nieuwsbrief
logo eva vzw
eva vzw
Google Ads
logo CVA
Centrum voor Avondonderwijs
docent online copywriting
volgende tevreden klant van Feniks
Ben jij onze volgende tevreden klant?
contacteer ons met je vraag

Sinds 2020 legt Sarah haar focus meer op online content: webteksten schrijven, sociale media onderhouden, blogberichten aanleveren,… Als specialist terzake doceert ze ook een cursus “online copywriting” via afstandsonderwijs, bij het CVA.

De kunst van wat werkt, zit in wie samenwerkt.

Dat is het professionele motto van Sarah Dierckens. Wil je graag samenwerken met Sarah als jouw copywriter? Neem dan contact met haar op en bespreek jouw wensen.