Wil je graag zelf aan de slag als online copywriter? Dan kan je via afstandsonderwijs de cursus online copywriting volgen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs.

In de cursus leer je natuurlijk foutloze en overtuigende webteksten schrijven, maar copywriter zijn is meer dan dat. Je ontdekt hoe je een efficiënte online strategie kan uitwerken én we staan ook stil bij zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het analyseren van rapporten.

Daarnaast gaan we meer gedetailleerd in op de meest voorkomende platforms waarop je aan de slag zult gaan als online copywriter: schrijven voor websites en blogs, social media-posts creëren, maar ook nieuwsberichten en mailings opstellen.

Je volgt de cursus online copywriting via afstandsonderwijs. Toch word je niet aan je lot overgelaten. Aan de hand van online oefeningen kan je tijdens het studeren steeds je kennis testen en als je vragen hebt, beantwoord ik deze als docent met veel plezier. Leg je aan het einde van je traject bovendien succesvol het examen af, dan mag jij je binnenkort zelf een gediplomeerd online copywriter noemen.