Wil je meer bezoekers aantrekken met een blog? Of heb je al een blog, maar wil je er meer of sterkere content op publiceren? Dan is een blogabonnement iets voor jouw bedrijf.

De voordelen van een blogabonnement

Je kan Feniks ook inhuren om één of enkele blogberichten te schrijven, maar kies je meteen voor een compleet blogabonnement, dan levert dat je enkele duidelijke voordelen op:

  • specialisatie en verdieping
  • steeds dezelfde tone of voice
  • regelmaat

Voordeel 1: specialisatie en verdieping

Een copywriter kan sterke teksten schrijven, maar hij of zij is geen wandelende encyclopedie. Over een nieuw onderwerp schrijven, vraagt daarom altijd wat inleeswerk. Wanneer je een blogabonnement neemt, kies je ervoor om meerdere teksten door Feniks te laten schrijven. Zo krijgt Feniks de kans om zich echt in jouw onderwerp te verdiepen. Dat vertaalt zich al snel in:

  • een vlottere service
  • betekenisvolle links naar kwalitatieve websites
  • teksten waaruit écht kennis van zaken spreekt

Voordeel 2: steeds dezelfde tone of voice

Wanneer je blogberichten laat schrijven door verschillende gastauteurs, zal je al snel merken dat elk bericht anders klinkt. De bezoeker van je blog voelt dit ook. Nochtans win je net het vertrouwen van je bezoeker door altijd min of meer hetzelfde te klinken. De bezoeker weet dan in één oogopslag wie er tot hem spreekt. Dankzij een blogabonnement kan je doorheen je hele blog dezelfde toon vasthouden, omdat al je berichten ook door dezelfde copywriter geschreven werden.

Probeer je tone of voice zo veel mogelijk gelijk te houden.
Dankzij een blogabonnement slaag je er eenvoudig in om steeds dezelfde tone of voice aan te houden. Meerdere tekstschrijvers zorgen al gauw voor een kakafonie aan stemmen.

Voordeel 3: regelmaat

Op de beste blogs worden met regelmaat nieuwe berichten gepost. Bezoekers houden ervan om te weten wanneer het volgende bericht zal verschijnen. Post je bijvoorbeeld elke 1e en elke 15e dag van de maand een bericht, dan zullen je bezoekers speciaal op die dagen jouw blog bezoeken om je nieuwe blogbericht te ontdekken. Dat betekent dus méér, maar vooral tevreden bezoekers. Wanneer je een blogabonnement neemt bij Feniks, spreken we samen een regelmaat af waarmee nieuwe berichten op je blog verschijnen. Zelfs als jij het druk hebt of net van een zorgeloze vakantie geniet, zullen je bezoekers toch nog op jouw vaste dagen je nieuwe berichten kunnen komen lezen.

Kies een blogabonnement op jouw maat

Feniks biedt blogabonnementen aan in 2 vaste formules. Zie jij je blogberichten toch nog een tikkeltje anders? Neem dan contact met ons op voor een abonnement op maat.

soorten blogabonnementen van Feniks Tekst

Blogabonnement mini

Kies je voor het blogabonnement mini, dan kan je elke maand uitpakken met 2 gloednieuwe blogberichten. In een intakegesprek, dat in de prijs inbegrepen is, leggen we samen vast wanneer je die blogberichten online wilt plaatsen. Je kan ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar wij kunnen dit online plaatsen ook voor jou doen, zodat jij je nog minder zorgen hoeft te maken over je blog.

Een blogabonnement mini heb je al voor 200€ per maand.

Blogabonnement maxi

Ben je ambitieuzer en wil je graag wekelijks een nieuw blogbericht online plaatsen? Dan kies je voor het blogabonnement maxi. Voor 350€ per maand levert Feniks je wekelijks een nieuw blogbericht. Ook bij een maxi blogabonnement krijg je gratis een intakegesprek en adviezen op maat, bovenop je abonnement.

De kleine lettertjes

Omdat het heel wat tijd vraagt voor een copywriter om zich in te werken in een onderwerp en omdat je het effect van een blog niet op één, twee, drie kan meten, bieden we onze blogabonnementen aan voor een minimale periode van 3 maanden. Na die drie maanden kan je maandelijks je abonnement stopzetten, met een opzegtermijn van 1 maand.