Vermijd bij het bloggen dat je na een tijd niet meer weet waar je over moet schrijven. Tips om steeds weer inspiratie te vinden voor nieuwe blogberichten.
Content. Dat is het woord van de maand. Feniks Tekst & Content levert content aan haar klanten, maar wat betekent dat nu precies?
Aan de hand van verschillende technieken kan je je opsommingen inzetten om het succes van je webteksten te vergroten.
m.a.w. is een heel gekende afkorting. Ze betekent voluit 'met andere woorden'. Maar weet je ook waarom de afkorting zo geschreven wordt en niet anders?
Opsommingen maken een webtekst vaak beter. Dat komt omdat ze de tekst scanbaar en gemakkelijk leesbaar maken. Bovendien creëren opsommingen witruimte, en online lezers houden van witruimte.
Wat betekent de uitdrukking "bij moeders pappot blijven"? Waar komt ze vandaan? En hoe kan ook jij ze leren gebruiken?
Waarom zou je een bedrijfsblog bijhouden? Ik geef je in dit bericht 6 redenen: je trekt er bezoekers mee aan, het is goed voor je score in Google, je verwerft een expertstatus en blijft zelf steeds bijleren, je versterkt er je netwerk mee en de positieve gevolgen van je blog laten zich ook jaren later nog voelen.
Één van de meest voorkomende schrijffouten in het Nederlands komt voor bij de woordjes jou en jouw. Misschien vind jij het zelf ook heel moeilijk om beide schrijfwijzen correct te gebruiken? Hier leg ik je uit welke vorm wanneer gebruikt wordt, waarom dat zo is én hoe je voor eens en voor altijd gemakkelijk de regel kunt onthouden.
Persberichten met citaten hebben veel meer kans om gepubliceerd te worden. Waarom is dat? En wat kan je nog doen om meer kans te maken op publicatie?
Wat betekent het woord swag? Waar komt het vandaan? Tips om het woord correct te gebruiken.
Copywriter aan het werk
Teksten voor tevreden klanten

Of je nu je klanten het liefst met jij aanspreekt of met u, Feniks schrijft teksten voor tevreden klanten.

En dan hebben we het niet alleen over onze klanten, maar ook over die van jou!

schrijven en schrappen