Wie met zijn of haar bedrijf op sociale media aanwezig is, wil vaak maar één ding: scoren. En hoewel sociale media niet meer uit onze privélevens weg te denken is, blijkt er professioneel op scoren niet altijd gemakkelijk. Veel bedrijven nemen daarom een sociale media-expert bij de hand.

Waarom sociale media uitbesteden?

Ook al kost het je bedrijf natuurlijk wel wat, toch is het een goed idee om je sociale media uit te besteden. Een gespecialiseerde copywriter zal namelijk berichten kunnen posten die:

  • jouw volgers meer aanspreken
  • meer reactie uitlokken
  • en daardoor ook door meer mensen gezien worden

Bovendien kan je samen met je copywriter sociale media-doelen bepalen, waar je copywriter dan optimaal op in kan spelen bij het posten van berichten op jouw sociale media-kanalen.

Een sociale media-abonnement bij Feniks

Feniks kiest er als copywriter en sociale media expert voor om zich toe te leggen op slechts enkele sociale media-kanalen: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Op die manier kan Feniks zich echt toespitsen op de specifieke vereisten van deze verschillende kanalen.

Facebook, Instagram, Twitter en Linked In logo's

Zoek je iemand die jouw Facebook-, Instagram- of Twitteraccount up to date houdt? Dan kan je kiezen voor een sociale media-abonnement bij Feniks.

Mini-abonnement

150€ / maand

2 berichten per week op 1 kanaal

Midi-abonnement

250€ / maand

1 bericht per dag op 1 kanaal of 2 berichten per week op 2 kanalen

Maxi-abonnement

500 € / maand

2 à 3 berichten per dag op 1 kanaal of 1 bericht per dag op 2 kanalen

De kleine lettertjes

Omdat het effect van een succesvolle sociale media-campagne niet op één, twee, drie waargenomen kan worden, biedt Feniks deze sociale media-abonnementen aan voor een minimale periode van 3 maanden. Na die drie maanden kan je maandelijks je abonnement stopzetten, met een opzegtermijn van 1 maand.

De prijs is inclusief een intakegesprek en sociale media-adviezen op maat.

Beeld is zeer belangrijk op sociale media. De prijs van het sociale media-abonnement is dan ook inclusief beeld. Wil je echter dat Feniks ook zelf ter plaatse foto’s of video’s komt nemen, vraag dan een offerte op maat aan.